KUP ONLINE!

Polityka plików cookies

  1. Witryna klinikastrzalkowski.pl wykorzystuje pliki Cookies, czyli pliki tekstowe zapisywane na komputerze użytkownika, identyfikujące go w sposób potrzebny do umożliwienia niektórych operacji. Pliki Cookies wykorzystywane są między innymi do zapamiętywania danych niezbędnych do logowania użytkownika. Warunkiem działania Cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę oraz nieusuwanie ich z dysku.
  2. Strona korzysta z plików Cookies „sesyjnych” (zapisywane do czasu opuszczenia strony, zamknięcia przeglądarki) oraz „stałych” (zapisywane na komputerze na określony okres czasu).
  3. Użytkownicy stron mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie i blokowanie plików. Szczegółowe informacje na ten temat zawarte są w pomocy lub dokumentacji używanej przez użytkownika przeglądarki internetowej.
  4. Wyłączenie plików Cookies najczęściej spowoduje ograniczenie lub zablokowanie niektórych funkcjonalności strony.
  5. Na stronie klinikastrzalkowski.pl wykorzystywane są pliki Cookies strony trzeciej – Google Analytics – więcej informacji można znaleźć na stronie: google.com/analytics/learn/privacy.html
  6. Pliki Cookies stosowane na stronach internetowych klinikastrzalkowski.pl nie przechowują danych osobowych.
close
Potrzebujesz więcej informacji?
Oddzwonimy do Ciebie

    Pokaż pełną treść
    Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez: Klinika Strzałkowski z siedzibą w Warszawie, ulica Dzielna 21 lok. 16, 01-029 Warszawa, tel.: +48 22 241 13 88 moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska, adresu poczty elektronicznej w celu przesyłania mi informacji marketingowych i handlowych dotyczących produktów i usług oferowanych przez Klinika Strzałkowski z siedzibą w Warszawie, ulica Dzielna 21 lok. 16, 01-029 Warszawa, tel.: +48 22 241 13 88 danych za pomocą środków komunikacji elektronicznej, stosownie do treści przepisu art. 10 ust. 1 i 2 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, kierując wiadomość na adres e-mail Administratora tj. kontakt@klinikastrzalkowski.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Przysługują Ci w związku z tym wszystkie prawa wynikające z RODO, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia lub sprzeciwu co do ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Administratorem danych osobowych jest Klinika Strzałkowski z siedzibą w Warszawie, ulica Dzielna 21 lok. 16, 01-029 Warszawa, tel.: +48 22 241 13 88.
    Rejestracja
    Wyślij zapytanie
    na interesujący Cię temat...

      Pokaż pełną treść
      Wyrażam zgodę na przetwarzanie przez: Klinika Strzałkowski z siedzibą w Warszawie, ulica Dzielna 21 lok. 16, 01-029 Warszawa, tel.: +48 22 241 13 88 moich danych osobowych w postaci imienia, nazwiska, adresu poczty elektronicznej w celu przesyłania mi informacji marketingowych i handlowych dotyczących produktów i usług oferowanych przez Klinika Strzałkowski z siedzibą w Warszawie, ulica Dzielna 21 lok. 16, 01-029 Warszawa, tel.: +48 22 241 13 88 danych za pomocą środków komunikacji elektronicznej, stosownie do treści przepisu art. 10 ust. 1 i 2 Ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną. Zgoda jest dobrowolna i może być w każdej chwili wycofana, kierując wiadomość na adres e-mail Administratora tj. kontakt@klinikastrzalkowski.pl. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej wycofaniem. Przysługują Ci w związku z tym wszystkie prawa wynikające z RODO, tj. prawo dostępu, sprostowania oraz usunięcia Twoich danych, ograniczenia lub sprzeciwu co do ich przetwarzania, prawo do ich przenoszenia, niepodlegania zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego. Administratorem danych osobowych jest Klinika Strzałkowski z siedzibą w Warszawie, ulica Dzielna 21 lok. 16, 01-029 Warszawa, tel.: +48 22 241 13 88.